Секторальні зміни: вперед у зростання, або назад у безпеку

Дніпропетровська обласна адміністрація спільно з регіональним Центром розвитку місцевого самоврядування за сприяння програми «U-LEAD з Європою» розробили Стратегію децентралізації Дніпропетровщини, що включає 12 секторальних регіональних стратегій у різних сферах. Про це інформує прес-центр ініціативи «Децентралізація влади».

Дана Стратегія визначає цілі та завдання, кінцеву мету галузевих змін, яку прагнуть досягти у громадах регіону, а також очікувані результати та адреси кращих практик децентралізації.

Менеджери культурного сектору, зокрема бібліотекарі, можуть ознайомитись із регіональною стратегією «Культура. Творча громада», автором якої є Наталія Першина, начальник управління культури, національностей і релігій Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Також презентовано інтерактивну карту об’єднаних громад Дніпропетровської області.

На карту нанесено всі 34 об’єднані громади області з прив’язкою до сторінок цих громад, де є статистична інформація, новини та кращі практики (дуже цікаво переглянути інформацію про бібліотеки у розділі «Культура та спорт»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)