Увага! Конкурс малих грантів

Громадська спілка «Громадські ініціативи України» оголошує конкурс малих грантів. Цей конкурс є частиною проекту «Підтримка місцевих НУО і громадянських ініціатив» який реалізується за підтримки Національного фонду в підтримку демократії.
Мета конкурсу:
Активізація громад Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Київської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та АР Крим через  реалізацію соціальних міні-проектів, які б мали безпосередній вплив на місцеві спільноти, включали участь у проекті місцевих жителів, а також були реалізовані у співпраці з організацією або ініціативною групою з інших регіонів України.
Також, цей конкурс має на меті підтримати проекти організацій, які будуть направлені  на активізацію місцевих спільнот, впровадження та розвиток механізмів локальної демократії, освітні та мобілізаційні заходи для місцевих жителів, а також проекти, що сприятимуть посиленню співпраці між неурядовими організаціями з різних областей України.

Деталі тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)