Бібліотекарі Донецької, Закарпатської та Черкаської областей, долучайтеся!

Згуртувати громаду та спонукати її до змін здатна сільська молодь – невичерпний ресурс креативу та енергії.  Молодим людям просто потрібно показати шляхи, як можна використовувати свої енергію та потенціал. Хочете й ви для своїх громад отримати такий авангардний загін? Дайте поштовх! Будьте провідниками інформації, спонукайте і допоможіть!

Програма неформальної освіти «Майстерня сільських ініціатив» оголошує набір на 2017 – 2018 рік. Цього року програма відбувається вчетверте й діє в Донецькій, Черкаській та Закарпатській областях.

Місія програми – розвивати сільські громади в Україні, навчаючи та створюючи можливості для розкриття потенціалу молоді на селі.

«Майстерня сільських ініціатив» уже три роки успішно працює в Україні. За цей час понад 200 школярів із 50 сіл Івано-Франківської, Черкаської, Донецької та Дніпропетровської областей взяли участь у ній. Вони навчилися брати на себе відповідальність за зміни у своїх громадах та реалізовувати ініціативи. Власними зусиллями школярі та школярки створили у своїх селах дитячі та спортивні майданчики, творчі гуртки, облаштували автобусні зупинки, організували волонтерські загони, створили фільми та книжки про рідне село і ще багато цікавого.

Активній бібліотеці є місце для співпраці. Варто лише повірити, що ваша молодь здатна змінити село на краще.

Детальна інформація тут і тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)