Навіть якщо ідея здається нереальною – дай їй шанс

Конкурс проектів «Ініціативи із застосування принципів універсального дизайну та доступності».

Мета конкурсу: сприяти покращенню доступності та зручності середовища, закладів та послуг для використання всіма людьми без обмежень, беручи до уваги потреби маломобільних груп населення.
Конкурс проектів буде реалізовано в рамках другого етапу Програми «Сприяння інтеграційній політиці та послугам для людей з інвалідністю в Україні».

Програма має на меті сприяти застосуванню принципів універсального дизайну та доступності до об’єктів, середовища та процесів як засобів залучення та участі людей з інвалідністю в Україні.  Це також підтримка у подоланні існуючих бар’єрів, що перешкоджають чи обмежують рівні можливості для людей з інвалідністю до послуг та об’єктів, призначених для загального публічного доступу, а також гарантування того, що права людей з інвалідністю у сфері охорони здоров’я, навчання, зайнятості, надання публічних та соціальних послуг реалізовуються повною мірою.

До конкурсної категорії віднесено, зокрема, нестаціонарні заклади сфери освіти, заклади та об’єкти дозвілля, публічний  простір та публічні приміщення, центри громади, ініціативи щодо доступності інформації, предмети та програмне забезпечення, тощо які сприяють залученню та побудовані на принципах універсального дизайну.
Задля досягнення вищезазначеного в рамках Програми передбачено надання міні-грантів на підтримку ініціатив, спрямованих на застосування принципів універсального дизайну.

Дедлайн – 15 грудня 2017 року;
Максимальна сума гранту – 150 000 грн.
Із Положенням про конкурс та формою заявки можна ознайомитися на сайті Клубу Сталого Бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)