Робота піар-клубів бібліотек в умовах децентралізації

Видання «Робота піар-клубів бібліотек в умовах децентралізації» розглядає діяльність бібліотек, спрямовану на інформування про процес децентралізації в Україні. Методичний матеріал складається з алгоритму створення піар-клубу бібліотеки та рекомендацій щодо його ефективної взаємодії з місцевими засобами масової інформації.

IREX/Україна пропонує створювати піар-офіси в межах проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), до участі в якому запрошені публічні бібліотеки та громадські організації.
Через залучення місцевих громадських організацій, бібліотек та ЗМІ проект інформує про суть реформи та підтримує заходи, що активно залучають громадян до співпраці з органами місцевого самоврядування.
Проект виконується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX/Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

ДОВІДКА. IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів) – це міжнародна неприбуткова організація, що адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, посилення впливу незалежних ЗМІ та сприяння розвитку плюралістичного громадського суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)