Активні бібліотекарі – долучайтеся !

Програма національних обмінів, що є частиною проекту «Містки громадської активності» за фінансування Європейського Союзу, приймає заявки на здійснення візитів у географічно протилежні регіони. Дедлайн – 19 березня 2018 року.
Координатори проекту закликають активних українців скористатись можливістю поїхати у географічно протилежний регіон – поділитися цікавими ідеями, знайти однодумців та партнерів. Учасники отримують мікрогрант на реалізацію проекту-подорожі. Фінансова допомога для реалізації візиту становить 11 000 грн для фізичних осіб та 13 000 грн для громадських організацій.
Взяти участь у Програмі національних обмінів можуть:

представники громадських організацій;
молоді лідери;
журналісти;
письменни
фотографи;
усі активні українці, які мають на меті встановити тривалі зв’язки із представниками інших регіонів.

Формат поїздки є довільним, але має тривати мінімум 3 дні, під час яких мають бути заплановані корисні для обох сторін заходи.
Обов’язковими критеріями є: візит у географічно протилежний регіон (мінімум через 3 області), спільний із громадою відкритий захід (круглий стіл, дискусія, обговорення і т. п.), перспектива подальшої співпраці між візитером та приймаючою стороною.
Після останнього розгляду заявок організатори нададуть 20 мікрогрантів.Дедлайн подання заявок на отримання мікрогранту Програми національних обмінів  – 18:00, 19 березня 2018 року.
Наступна участь у Програмі національних обмінів буде можлива лише для учасників інших компонентів проекту. Під час Програми національних обмінів вже було реалізовано більше 450 проектів.
Програма є частиною проекту «Містки громадської активності» за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії США та діє із жовтня 2015 року.
Дізнатись більше про проект та подати заявку на участь можна на офіційному сайті – http://www.bridges.org.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)