“Ми хотіли зібрати базову інформацію про громаду, а зіткнулися із тим, що кожен має своє уявлення. Почали говорити про те, що в нас є і від чого потрібно відштовхуватися. Аналіз і комунікація – це і є позитивні зміни», – м. Новояворівськ

У цьому звіті представлені результатами підсумкової оцінки діяльності проекту від зовнішнього незалежного оцінювача проекту – Ірини Скорбун.

Мета цієї публікації – поділитись результатами та успішними практиками, що виникли під час проекту, а також надати рекомендації щодо впровадження подібних проектів для зацікавлених осіб та організацій.

КОМПОНЕНТ 1. ТРЕНІНГИ З КАРТУВАННЯ ГРОМАД

КОМПОНЕНТ 2. ГРАНТОВА ПРОГРАМА З КАРТУВАННЯ ГРОМАД

КОМПОНЕНТ 3. ПРОГРАМА НАЦІОНАЛЬНИХ ОБМІНІВ

КОМПОНЕНТ 4. ТРЕНІНГИ З ЛІДЕРСТВА

КОМПОНЕНТ 5. ТРЕНІНГИ З КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ

КОМПОНЕНТ 6. ФОРУМИ І ЯРМАРОК КУЛЬТУРНИХ ТА КРЕАТИВНИХ ІНДУСТРІЙ

КОМПОНЕНТ 7. КАМПАНІЯ СОЛІДАРНОСТІ

Учасники компоненту картування розглядають перспективу подальшої співпраці для поширення застосування інструментів картування у інших містах. Надання такої послуги командою досвідчених картувальників може мати особливий попит, насамперед, у новостворених об’єднаних територіальних громадах.

Висловлюємо вдячність Єфименко Інні Сергіївні, директору Централізованої бібліотечної системи м. Мелітополя, за надану можливість представити матеріал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)