Зацікавте !

Фонд   Східна  Європа у  співпраці  з німецькою Громадською організацією ChildFund Deutschland e.V. оголошує Конкурс на участь в 5-денній навчально-ознайомчій поїздці на тему соціального підприємництва до Федеративної Республіки Німеччина. Навчально-ознайомчий тур «Соціальне підприємництво: Альтернатива чи копія класичного бізнесу? Досвід Німеччини» проходитиме 23-28 вересня 2018 у м. Берлін.
Дедлайн – 22 липня 2018 р.
Мета візиту: обмін досвідом та практиками між українськими та німецькими фахівцями у сфері соціального підприємництва та соціальних інновацій, ознайомлення з різноманітними моделями соціального підприємництва та його підтримки у Німеччині, налагодження контактів для можливої українсько-німецької співпраці у майбутньому щодо розвитку соціального підприємництва як механізму вирішення соціальних проблем, представлення інформації про стан розвитку соціального підприємництва в Україні.
До участі у конкурсі запрошуються діючі соціальні підприємці, експерти/тренери у сфері соціального підприємництва та регіональні представники влади з Донецької, Харківської, Одеської та Луганської областей, які відповідають за напрям розвитку соціального підприємництва у регіоні, а також учасники попередніх навчальних заходів, проведених у рамках проекту «Соціальне підприємництво як інноваційний інструмент вирішення питань суспільного розвитку». Всього буде відібрано 14 учасників. Соціальним підприємцям та експертам, які постраждали внаслідок військових дій у Донецькій та Луганській областях, а також, які працюють над створенням нових робочих місць для ВПО, людей, які постраждали від війни (колишні військові, переселенці і інші) та для людей і молоді з інвалідністю, і які реагують у інновативний спосіб на соціальні актуальні виклики сьогодення, буде надаватися перевага при відборі.
В рамках навчально-ознайомчої поїздки буде організовано ряд візитів та зустрічей з діючими соціальними підприємцями Німеччини, що представляють різні сфери та організаційні форми; з представниками громадських організацій, хабів та соціальних банків, які підтримують сферу соціального підприємництва; а також політичними діячами та консалтинговими компаніями, що відповідають за розвиток соціального підприємництва у Німеччині. Окрема частина програми буде присвячена темі соціального шкільного/молодіжного підприємництва.
Усі  витрати  на переліт (Київ – Берлін – Київ) та проживання учасників у Берліні в еко-готелі включно зі сніданком, а також  добові кошти на харчування (обід та вечеря) у Берліні покриватимуться організаторами. Виліт та приліт відбувається з аеропорту Бориспіль. Витрати на проїзд до Києва учасники покривають самостійно.

Детальніше тут 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)