Креативне Східне партнерство

Міжнародний проект «Креативне Східне партнерство» пропонує консультування і допомогу щодо участі в програмі «Креативна Європа» для організацій і ініціатив, які працюють у сфері культури та медіа.
«Креативна Європа» – це програма Європейського Союзу, спрямована на підтримку культурного, креативного і аудіовізуального секторів. Реалізовувана з 2014 до 2020 роки, вона дає можливість культурним / творчим діячам подорожувати, охоплювати нові аудиторії, обмінюватися практичними навичками, створювати  нові творчі партнерства. Це хороший інструмент для підвищення кваліфікації та інтеграції вашої організацій в європейський культурний ринок, а для стратегів і управлінців – підвищення стандартів для здійснення культурної політики.
У програмі “Креативна Європа” можуть брати участь організації сфери культури членів Європейського союзу, а також тих країн, які підписали відповідну угоду з Європейською комісією. Україна є повноправним учасником програми.
Щоб допомогти розібратися в умовах участі і можливостях, які пропонує «Креативна Європа», з червня 2018 до січня 2019 року за підтримки Форуму Громадянського суспільства Східного партнерства діятиме міжнародний консультаційний проект «Креативне Східне партнерство».
Оскільки 2018 рік є Роком європейської спадщини, а сама ініціатива консультаційного проекту належить партнерам, які реалізували в 2015-2017 роках програму CHOICE, особливу увагу буде приділено культурним проектам, які працюють з темами збереження, ревіталізації та інтерпретації історико-культурної спадщини.
У підсумку проект планує надати допомогу в пошуку партнерів, опрацювання проектної ідеї та заповнення заявочних формулярів приблизно 30 організаціям з 4 країн.
Отже, якщо у вас і вашої команди є питання стосовно:

– пошуку нових партнерів для транс’європейських проектів;

– розробки якісних проектних пропозицій;

– залучення зацікавлених сторін, які можуть забезпечити 40-50% співфінансування для культурних і аудіовізуальних проектів,

то тепер, крім представництва програми «Креативна Європа» в Україні, ви можете звернутися до нашої команди консультантів, заповнивши для цього Форму учасника.

Детальніше тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)