Проект + Можливості = Соціальна згуртованість населення

Запитайте себе, чи відчуваєте ви, що є певні мета, певна візія, до якої рухається ваша громада, чи захоплює вона вас, чи надихають вас цінності, які закладено в ідею проекту, чи відчуваєте ви включеність у спільноту? Якщо відповідь «так», тоді участь у наступному проекті саме для вас.

У рамках проекту «Протидія торгівлі людьми в Україні (CTIP)» Представництво МОМ в Україні, за підтримки Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID), оголошує конкурс для об’єднаних територіальних громад (ОТГ).

Мета проекту: Просування соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

Завдання проекту:

Залучити широке коло членів громади (місцеву владу, представників різних професійних груп, включаючи представників місцевого бізнесу, громадських організацій та ін.) до участі в плануванні та імплементації проектів, спрямованих на поліпшення соціально-економічних умов життя в громаді у таких сферах як:

  • надання соціальних послуг для населення громади за місцем проживання;
  • розвиток молоді, громадського сектору, волонтерства, соціальних та громадських ініціатив;
  • поліпшення умов для розвитку малого та середнього бізнесу;
  • відновлення соціальної та комунальної інфраструктури у пріоритетних сферах таких як освіта,  охорона здоров’я, екологія, управління водними ресурсами тощо;
  • покращення управління житловим сектором, енергоефективності і місцевого економічного розвитку;
  • попередження неврегульованої трудової міграції та зниження ризиків торгівлі людьми шляхом створення нових робочих місць.

Максимальний розмір гранту на реалізацію проекту – до 20 000 доларів США.

Дедлайн: термін до 30 листопада 2018 року (включно).

Докладніше тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)