Онлайн-курс «Проектний менеджмент в культурі»

 «Час є основним обмежувачем людської діяльності і впливає абсолютно на все, − вважає Джефф Сазерленд, автор інноваційного методу управління проектами, який у світі знаний як SCRUM, – від нашої працездатності до тривалості виконання проектів та рівня успішності.  Подумайте про багато проектів, над якими працюєте ви. Переконані, що ви рідко отримуєте на них відгуки до самого завершення – а на це можуть піти місяці та навіть роки. Ви можете місяцями рухатись у зовсім неправильному напрямку і не підозрювати про це. Це забирає величезні шматки вашого життя, які не закінчуються нічим.»

Інша Освіта / Insha Osvita, ілюстрація та візуалізація: Olga Zarko

Тож, рекомендують експерти, якщо ви орієнтуєтесь на багатофункціональність команди, беріться за правильний важіль. Команда повинна мати всі потрібні вміння та навички для виконання проекту.

Як зрозуміти, що ідея проекту варта реалізації? Застосування яких інструментів допоможе вам краще відчувати потреби цільової аудиторії? Які підходи стануть більш результативніші при організації команди? Про все це можна дізнатись пройшовши онлайн-курс «Проектний менеджмент в культурі», що розроблено у партнерстві з «British Council» та ресурсом «Культура та Креативність».

На вас чекають 6 лекцій по 22 хвилини кожна від менеджерів проектів у сфері культури та креативних індустрій – Ганни Карнаух та Ірини Прокоф’євої.

Пройти його можна безкоштовно тут.

А ще на порталі програми «Culture Bridges»  представлені наступні курси:

Усі разом знають усе. Комунікаційне насичення прискорює роботу. Дійте! Це означає волю, мотивацію та рішучість зробити перший крок до реалізації ІДЕЇ.

Всеукраїнський тренінг для грантерів проекту ПУЛЬС “Перезавантаження 3.0”

КОМЕНТАРІ:

  1. Pingback: Вчимось дистанційно – Публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)