Урбаністичні перетворення територій ОТГ: активуй свою громаду!

CANactions разом з Western NIS Enterprise Fund, який підтримує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проекти, розпочинають приймати заявки на третій конкурс малих грантів DREAMactions 3.0.

Конкурс є відкритим та направлений на підтримку проектів урбаністичних перетворень територій об’єднаних територіальних громад (міських, селищних та сільських в тому числі) України.
Конкурс проводиться на території України, офіційною мовою є українська.
Конкурсом передбачено надання грантів у розмірі до 100 000 грн кожному з п’ятьох переможців, що будуть обрані авторитетним журі.
Втілення проектів фіналістів здійснюватиметься за підтримки менторів*, обраних відповідно до тематики кожного проекту фіналіста.
*під менторським супроводом слід вважати підтримку спеціаліста відповідного до теми проекту фаху протягом втілення проекту (червень-листопад 2019р.).

Серед КАТЕГОРІЇ проектів Культура і спадщина, проекти, що направлені на підтримку історично цінних об’єктів населених пунктів України та підвищення загального рівня культури мешканців.

Учасники − зареєстровані на території об’єднаних територіальних громад України (ОТГ):
а) юридичні особи (в тому числі ФОП);
б) неурядові (громадські) організації.

Увага! В разі перемоги команда-переможець укладає договір з грантодавцем. Грантова підтримка надається в гривні шляхом переказу коштів на банківський рахунок виконавця трьома траншами згідно договору.

  • одна організація чи фізична особа-координатор може подати на конкурс лише один проект;
  • координатор команди обов’язково має бути повнолітнім та дієздатним громадянином України.

Кінцевий термін подачі заявок та бюджетів −  31.05.2019

Детальна інформація та умови участі у конкурсі тут

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)