Новий старт. Міжнародна організація IREX оголошує конкурс на участь у проекті ПУЛЬС

До участі у проекті ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») запрошуються бібліотеки і громадські організації України з Одеської, Чернігівської, Житомирської, Полтавської, Київської, Запорізької, Луганської, Донецької, Вінницької, Сумської, Львівської, Черкаської, Хмельницької, Волинської, Рівненської, Закарпатської, Чернівецької областей, що входять до об’єднаних територіальних громад (ОТГ) або громад, у яких уже призначено вибори у 2017 році, та прагнуть долучитись до реформи децентралізації і сприяти інформуванню громади про особливості місцевого самоврядування.

Учасниками стануть команди (бібліотека + партнерська громадська організація), які пройдуть відбір, тренінги, та у партнерстві проводитимуть заходи в рамках проекту.

Після повернення в свої громади, бібліотеки та громадські організації будуть проводити спільні заходи з залученням громадян до реалізації реформи місцевого самоврядування.

Заявки приймаються виключно електронною поштою на адресу ivoitsekhivska@irex.org з темою КОНКУРС_ПУЛЬС до 03 травня 2017 року включно.

Довідка. Проект ПУЛЬС направлений на посилення спроможності громад, надання можливостей для їхнього формування та подальшого стабільного розвитку. Робота IREX в цьому проекті спрямована на інформування та залучення громадськості до процесу реформ децентралізації.

Проект виконується Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в партнерстві з Асоціацією міст України (АМУ), Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Докладніше на сторінці у Facebook Української бібліотечної асоціації

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)