Дієва бібліотека – успішна громада

Під такою назвою наприкінці квітня відбувся семінар бібліотечних працівників Березівської об’єднаної територіальної громади Сумської області.

Відкрив захід директор Березівського центру культури та дозвілля Володимир Цюкало. У своєму виступі він підкреслив, що сьогодні бібліотека має стати місцем, що об’єднує жителів територіальних громад, центром суспільного життя, культури, дозвілля і творчості. Про основні напрями та форми роботи бібліотек змістовно розповіла в. о. директора Березівської територіальної публічної бібліотеки Тетяна Орловська. Завідувач Слоутської філії Галина Ковальчук презентувала проект «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні».

Учасники семінару обмінялися досвідом із різних аспектів бібліотечної роботи, обговорили напрацювання та перспективи діяльності клубів за інтересами, не оминули проблемі питання, а саме: виділення коштів у поточному році на поповнення книжкового фонду, придбання комп’ютерів та проведення ремонтних робіт.

Про непростий шлях реформування книгозбірні громади можна дізнатись на сторінці «Березівська громада. Глухівський район, Сумська область»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)