На книжкових вітрилах у веселе літо

Для кожної дитини літні канікули — це найбільше свято, найкращий відпочинок. Тут і захопливі подорожі, і веселі ігри в таборах відпочинку. А ще — цікаво і змістовно проведений час за книжкою. 30 травня, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, Миколаївська обласна бібліотека для дітей ім. В.О.Лягіна провела для юних читачів Комунального закладу Куцурубської сільської ради ОТГ «Куцурубська публічна бібліотека» Очаківського району театралізовану ігрову програму «На книжкових вітрилах у веселе літо».

На дітей чекала весела «подорож» по літературному морю у пошуках «чарівної скрині» з героями вистави: капітаном Котом да Вінчі, Робінзоном Крузо, Пеппі Довгапанчоха й Ігринкою. Та не легко було подорожувати героям. Адже на їх шляху з’явилися злий комп’ютерний Вірус та пірати — Гуля і Зизуля.
Юним мандрівникам разом із героями вистави довелося подолати безліч перешкод — вивчити морські команди, «врятувати» своїх друзів за допомогою рятівного кола, розгадати піратські загадки та «заморочки з бочки», ловити власноруч рибу та станцювати морський танок.
Згодом всі бажаючі отримали можливість залишити свої враження від заходу малюнками крейдою на асфальті.
Прикрасили свято чудові номери вихованців Будинку культури Куцурубської сільської ради ОТГ: танцювальний колектив «Стайл» із композицією «На палубі матроси», Кристина Цюпик із піснею «Барбарики» та Даша Алабергенова із піснею «Ромашка», квартет «Мальви».

Ось так відбуваються спільнодія та професійний діалог між обласною книгозбірнею та бібліотекою ОТГ. Дякуємо колективу Миколаївської обласної бібліотеки для дітей ім. В.О.Лягіна за надану інформацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Optionally add an image (JPEG only)